Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın - Möcüzəvi faydaları var

Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın - Möcüzəvi faydaları var
İnsanların əksəriyyəti yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atır.

Əslində həmin suyun bir çox faydası var. Bildirilir ki, yumurta qaynadıqdan sonra tərkibindəki kalsium maddəsinin əksəriyyəti suya qarışır. Həmin su ilə bitkiləri sulamaq onların inkişafı üçün çox faydalıdır.

Həmçinin kalsium maddəsinin olduğu su, qabdakı çətin gedən ləkələri də çox asanlıqla təmizləyir. Kalsium maddəsinin sümüklərin inkişafı üçün faydası da danılmazdır.

mənbə: metbuat

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 055 6620257

f Paylaş
Bölmə: Sağlamlıq Oxunub: 1204 Tarix: 24.12.2018
Şərh yazmaq üçün Qeydiyyatdan Keç və ya Sayta daxil ol