Aşpaz ideal qızardılmış kartofun SİRRİNİ AÇDI - 7 DƏQİQƏ

Aşpaz ideal qızardılmış kartofun SİRRİNİ AÇDI - 7 DƏQİQƏBritaniyalı aşpaz Tom Uesterlend ideal qızardılmış kartofun hazırlanma üsulundan danışıb.

Aşpaz ideal qızardılmış kartofun SİRRİNİ AÇDI - 7 DƏQİQƏBiG.AZ "Daily Mirror"a istinadən xəbər verir ki, o, "çirkli" kartoflardan istifadə etməyi məsləhət görürü, çünki onların tərkibində şəkər az olur.

Tom kartofu soyub doğrayır, üzərinə su tökür, duz əlavə edib qaynamağa qoyur.

Su qaynadıqdan sonra 7 dəqiqə gözləyib kartofun suyunu süzən aşpaz bunu özünün "7 dəqiqəlik hiyləsi" adlandırır və hazırladığı kartofun sirrini məhz belə etməkdə görür.

Uesterlend kartofun suyunu süzgəclə süzdükdən sonra qurumağa qoyur, sonra duz səpərək süzgəcdə silkələyir.

Kartoflar mal əti yağı ilə 200 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyulur və qızılı rəngə çalalana qədər bişirilir.

Natəvan Baxşiyeva


BiG.Az Telegramda izləyin instagramda izləyin
Maraqlı   Baxılıb: 6075   Tarix: 30 oktyabr 2020  

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 077 7125666

Facebookda Paylaş