Dadlı qayğanağın bişirilmə QAYDASI - İndiyədək bildiklərimiz SƏHV İMİŞ

Dadlı qayğanağın bişirilmə QAYDASI - İndiyədək bildiklərimiz SƏHV İMİŞ

Hətta ən sadə yeməkləri əsl sənət əsərinə çevirmək olar. Yetər ki, düzgün hazırlanma qaydalarına əməl edək.

Məşhur itlyan aşpazları sadə qayğanağı dadlı bişirməklə bağlı bir neçə sirrin üstün açıblar.

Məlum olub ki, ideal qayğanağa bişən müddətdə 2 çay qaşığı su əlavə etmək lazımdır. Özü də suyu yumurtanın ağı tavada yayılan vaxt əlavə etməliyik.

Bundan başqa qayğanağın yumurtasını deyil, öncə tavada isitdiyimiz yağını duzlamalıyıq.

Unutmaq lazım deyil ki, istənilən yeməyi ləzzətli edən ərzaqların keyfiyyətidir. Əgər bişirdiyiniz yumurtanın ağı birazca şişmiş, sarısı isə zərif və parlaq sarı rəngdə deyilsə, bilin ki, yumurtaların saxlanma müddəti keçib.(publika)

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 050 3422489

f Paylaş
Bölmə: Maraqlı Oxunub: 5791 Tarix: 23.06.2018



Unvan.az - elanlar sayti
Şərh yazmaq üçün Qeydiyyatdan Keç və ya Sayta daxil ol
Aycicek
Aycicek 23.06.2018
xebere gore twk.Hamiya nuw olsun.


 
Lubaa
Lubaa 23.06.2018
hmm maraqli xeber mutleq edecem twk


 


Pulsuz elanlar sayti

Azərbaycandan son xəbərlər