Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın - Möcüzəvi faydaları var

Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın - Möcüzəvi faydaları varİnsanların əksəriyyəti yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atır.

Əslində həmin suyun bir çox faydası var. Bildirilir ki, yumurta qaynadıqdan sonra tərkibindəki kalsium maddəsinin əksəriyyəti suya qarışır. Həmin su ilə bitkiləri sulamaq onların inkişafı üçün çox faydalıdır.

Həmçinin kalsium maddəsinin olduğu su, qabdakı çətin gedən ləkələri də çox asanlıqla təmizləyir. Kalsium maddəsinin sümüklərin inkişafı üçün faydası da danılmazdır.

mənbə: metbuat


BiG.Az Telegramda izləyin instagramda izləyin
Sağlamlıq   Baxılıb: 1370   Tarix: 24 dekabr 2018  

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 077 7125666

Facebookda Paylaş