Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

BiG.AZ axşam.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

Qan dövranını yaxşılaşdırır;

Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

İştah açır;

Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

Həzm prosessini yaxşılaşdırır;

İmmuniteti möhkəmləndirir.

Şikayətiniz varsa Whatsapp: 050 3422489

f Paylaş
Bölmə: Maraqlı Oxunub: 1284 Tarix: 21.10.2018



Unvan.az - elanlar sayti
Şərh yazmaq üçün Qeydiyyatdan Keç və ya Sayta daxil ol