Bibərin toxumlarını atmayın! - FAYDALI RESEPT

Bibərin toxumlarını atmayın! - FAYDALI RESEPT

Bibər ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Adətən bibəri təmizləyəndə içində olan toxumlar atılır. Nəticədə biz bilmədən bibərin ən faydalı hissəsini tullayırıq.

BiG.AZ saglamolun.az-a istinadən bildirir ki, bir çox mütəxəssislər tərəvəzlərin, göyərtilərin toxumlarını hətta həmin tərəvəz və göyərtilərdən də faydalı hesab edir və onları sağlamlığın möhkəmləndirilməsi, müxtəlif xəstəliklərin profilaktikası üçün istifadə etməyi tövsiyə edirlər.

Bibərin toxumları da tərəvəzin özü kimi bir çox faydalı vitamin və minerallarla zəngindir.

Toxumları qurutmaq, qəhvəüyüdəndə üyütmək və sonra istənilən salat və hazır qidalara az miqdarda ədviyyat kimi əlavə etmək olar. Bu əsl təbii vitamin-mineral kompleksidir.
f Paylaş
Bölmə: Sağlam ol Oxunub: 3581 Tarix: 20.06.2017
Şərh yazmaq üçün Qeydiyyatdan Keç və ya Sayta daxil ol
sunly_
sunly_ 20.06.2017
Nə yaxşı üsuldur.Mən qışda acı qırmızı bibər aldım ,qurutdum və onu ət çəkən maşının lap xırda gözündən keçirtdim toxumlarla birlikdə.Qış boyunca suplarda və başqa yeməklərdə istifadə etdik.
Sizə uğurlar. Yazımızı oxuduğunuz üçün.